جستجو کردن
  • English
جستجو کردن

پونه

آویشن و پونه در حفظ اسیدیته، جلوگیری از افت PH و از این رو در جلوگیری از تغییر رنگ گوشت و کاهش تولید تخم مرغ موثرند. مکمل‌های غذایی آویشن و پونه بطور جداگانه یا باهم باعث کاهش MDA و سبکی و افزایش PH و رطوبت گوشت در تنش گرمایی می‌شوند، از این رو می‌توانند کیفیت گوشت و تولید تخم مرغ را در زمان استرس گرمایی بهبود بخشند.

استرس گرما روند گلیکولیز را تحریک می‌کند و منجر کاهش سریع PH ران می‌شود و از این رو، باعث ایجاد گوشت کم‌رنگ می‌شود. استفاده از پونه و آویشن که دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی هستند می‌تواند بطور چشم‌گیری از این عارضه بکاهد. آویشن و پونه در حفظ اسیدیته، جلوگیری از افت PH و از این رو در جلوگیری از تغییر رنگ گوشت و کاهش تولید تخم مرغ موثرند. مکمل‌های غذایی آویشن و پونه بطور جداگانه یا باهم باعث کاهش MDA و سبکی و افزایش PH و رطوبت گوشت در تنش گرمایی می‌شوند، از این رو می‌توانند کیفیت گوشت و تولید تخم مرغ را در زمان استرس گرمایی بهبود بخشند.

خواص پونه در تغذیه طیور:

اثرات پودر پونه بر روی طیور گوشتی و تخمگذار قابل بحث است زیرا یک درصد از پودر آن می تواند تولید درصد گوشت سینه مرغ را افزایش دهد در طیور تخمگذار نیز باعث بیشتر شدن میزان سفیده و زرده تخم مرغ می شود. اضافه کردن 0/5 درصد گیاه دارویی پونه در جیره غذایی نه تنها میزان سود دهی گله را در ازای مصرف مقدار مشخصی دان بالا می برد بلکه علاوه بر نکات ذکر شده پونه موجب بهبود وزن طیور زنده و لاشه آن شده و در میزان مصرف خوراک ایجاد تغییر میکند. شما میتوانید برای دستیابی به نتیجه گیری مطلوب یک درصد از پودر پونه را به جیره غذایی مرغ اضافه کنید. 

این گیاه (بهترین مصرف 0.5 درصد) در طیور می‌توانند باعث بهبود کیفیت لاشه، افزایش وزن، بازده لاشه و چربی محوطه بطنی در جوجه‌های گوشتی و بهبود تولید تخم مرغ در مرغ‌های تخم‌گذار و مادر شوند.

– بهبود وزن زنده، مصرف خوراک و درصد لاشه در جوجه‌هاي گوشتی با پونه کوهی

– بیشترین افزایش وزن روزانه و بهترین ضریب تبدیل غذایی با افزودن 0.5درصد گیاه‌دارویی پونه به جیره جوجه گوشتی

– بیشترین درصد گوشت سینه با اضافه کردن %1 پودر پونه

– بیشترین وزن زرده و سفیده تخم‌مرغ با استفاده از 1 درصد پونه در جیره مرغ تخمگذار